Milyen kerékpárt ajánlotok Hauser maxweel kerékpárhoz hasonlót?
Összteleszkópost 300eFt felett kapsz, ezért inkább első teleszkópost vennék. Csak egy normálisabb hátsó rugóstag min. 60-70eFt.. Tudom, hogy mekkora jó már egy ilyen, de ez nem összteleszkópos, csak úgy néz ki mintha.. Nem csillapít, csak ugrál.
Vegyél egy jó kis akciós bringát, aminek erős a váza (Decathlon Rockrider 340, Merida Matts, Merida TFS) és vegyél bele akár használtan egy levegős első teleszkópot! Tudom, hogy spórolni kell rá, de ülj fel bringaboltban egy igazi össztelósra és egy első teleszkóposra.. naugye, hogy már nem is annyira jó az a Neuzer.. :) A Csepel Boss-t is csak akkor venném, ha nagyon szűkös a keret, majd vennék bele másik teleszkópot!
Akár használtan is jobbat tudsz találni ennyiért! :) Sokan eladják, mert mindig jobbat vesznek. testbike bolha, bikemag apró... Ha a rugózás és a felfüggesztés csapágyai rendben vannak, akkor ok!
2. vagyok..
Megnéztem őket, konkrétan ipari hulladéknak nevezném őket. Ezek olyanok, mint amit a nagyáruházak adnak Galaxy, Koliken, GTX néven. Testbike vélemények közt szidják mindet a vásárlók: 1mm lemezből van, eltört alattam.. kiszakadt a hátsó teleszkóp, eltört a váltó, kézzel behorpasztottam a felnit... csak hogy párat mondjak!
Decathlon üzletben 60eFt a Rockrider 340.. kérlek válaszd ezt, ha nem tudsz többet költeni, ne akarj meghalni! Van magasabb árkategória is jobb felszereléssel, de azt majd veszel!l! Ezeket nem lemezből hajtogatják... kézzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!