Feltekerhetem duplán a bandázst?
Figyelt kérdés
A mostani eléggé málik már, tiszta fekete lesz mindig a kezem. Rendeltem olyat, amihez jár zselépárna is. Arra gondoltam, hogy leszedem a régit, felrakom a zseléket, majd visszarakom a régit és végül az újat.2016. jún. 1. 01:30
1/2 tothp válasza:
Több okból nem javaslom:
Nem biztos hogy végig ér majd.(minden fordulatnál 2-3mm minusz sok lesz a végén)
Ha zselépárna is van alatta, mégis kényelmetlen, ott beállítást is kéne korrigálni.
3 réteg már hajlamos szétcsúszni, akárhogy is tekered.
Sokkal többet érsz vele, ha megfelelő átfedéssel rakod fel. És közbe ne húzd meg tökig.
2/2 Wadmalac válasza:
Két réteg hajlamosabb lesz a szétcsúszásra. Én nem ajánlom.
Egyébként én azt javasolnám, hogy egy jófajta párnázott kesztyűvel javítsd a kényelmet.
Bandázs helyett a gumiszivacs cső is lehet megoldás.
Élettartama nem valami fényes, nekem a kinézete sem tetszik, de ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!