Szerintetek milyen jó bicikli a Btwin rockrider 350?! Pl:teleszkóp, váz erőssége, felni erőssége stb. és még, hogy mennyire alkalmas egy olyan pályán amelyben pár kicsi ugrató van a többi meredekebb buckás lejtő igazából egy ilyen terepen hogy bírja?
Nem akarok lenézni ill, magasztosítani bicajokat, inkább írok egy két alap dolgot, amiből tudsz kalkulálni. Vannak simafalú és duplafalú felnik (kerekek) A simafalú kb 60 kg-os ütést bír ki, a duplafalú kb 120 kg-t. Ez nem azt jelenti, hogy én 60 kg vagyok és engem elvisz, hanem ha nekicsattanok a járdaszigetnek, ekkora ütésnél deformálódik.
A teleszkópok között van rugós, olajos, sőt levegős is amit pumpával kell megfelelő nyomásra fújni. A neten utána nézhetsz melyik gyártó milyen árakkal dolgozik. Sajnos igaz, hogy a drágább, jobb! szokták nézni a rugóutat mekkora.
A váz.... lehet acél és alu. Az alu mindig drágább. érdemes megnézni a heggesztések minőségét, sokat elárul, amivel versenyezni is lehet, az használtan is 200e. a tengelyek 4csapágyasak. a racsni kazettás, ami a legkissebb fogszám esetén 11.
Az ár sokmindent elárul, egy jobb minőségű bicaj 100 körül kezdődik és a határ a csillagos ég. Remélem segítettem!
A decatlonos kerók nem Tesco, Neuzer, Csepel szintűek jóval fölöttük álnak.
Nem egy ismerősöm használ terepre Rockrider 340,520 és nagyon is beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!