Lehet ez a gondja a biciklimnek?
Figyelt kérdés
Van egy Montain Sport tipusú kerékpárom nem rég fújtam bele levegőt 4,5 bar-t (ennyi van a kerékre írva!) és azt vettem észre ,hogy időnként mintha valami szorulna a kerék és a fék között az a kérdésem lehet a levegő az oka?2016. máj. 15. 19:47
1/11 anonim válasza:
Gondolom nem tárcsafékről van szó. Nem értem mi szorulhat, kicsit részletesebb leírást adhatnál, vagy esetleg egy videót róla ahogy szorul
2/11 tothp válasza:
gondolom a fékbetét beleér a gumiba. azon kell állítani.
3/11 anonim válasza:
Ezt a problémát csak meglátja egy laikus is :)
5/11 anonim válasza:
Mondjuk ebben igazat adok, hallottam már pár érdekes kérdést, megállapítást... 2 hete jött vissza egy vásárló, hogy van mikor nehezebben tekerhető, alig bírja tekerni. Vizsgálom vizsgálom, minden rendben működik, kenése megfelelő, nincs akadás... Majd kiderült, hogy hegynek felfelé nehéz tekerni...
8/11 A kérdező kommentje:
1-es igen nem tárcsafékről van szó.
Inkább a hátsó keréknél lehet érezni ,hogy fog.
2016. máj. 16. 19:34
9/11 anonim válasza:
Ha megemeled a hatuljat es megtekered a levegoben, akkor mi tortenik?
Hallod/erzed hogy surolja a fek?
Idonkent vagy folyamatosan?
A feket is lehet allitani, de lehet hogy a kerek sem kozeppen van.
10/11 anonim válasza:
Ha szakaszosan ér hozzá a kerék a fékbetéthez, akkor nyolcasról beszélünk, és el kell vinni kicentiroztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!