Caprine Tour trekking bringát megéri venni?
Dobj linket onnan ahonnan venni akarod
Had lássam melyik típusról is van szó és hogy mennyiért is megy.
Aztán felszereltségtől függően megtudom mondani, hogy milyen.
mennyiért?
És miért pont trekking bicot akarsz?
kicsit sokkalom annyiért.
De igazából szétesni nem fog.
Bár marok váltó nem tudom mennyire jó manapság.
régen azom volt, én szerettem, de aztán csak fékváltókarom lett.
teleszkóp mondjuk nem árt ha van.
de ugye az olyan 120 körül van..
Hát nem tudom, én valamikor 80-ért vettem egy Trekkinget a páromnak, mert ő elég nagy darab és ez a bringa brutál erős. Nem nyeklik-nyaklik alatta úgy mint sok más bicikli. De ő nem használja, így én használom csak néha, pl amikor úgy megyek, hogy tudom hogy le fogom valahol lakatolni, akkor ezt a bringát kevésbé sajnálom. Nem lett a kedvencem, mert szerintem túl nehéz. Alig bírom felvinni az emeletre, pedig alumínium és az első kerekét is kicseréltem már könnyebbre.
Van mellette egy specialized langster bicóm is amit használtan vettem 70-ért, az egy kecses országúti bringa, kb 2 kilóval könnyebb úgy is hogy van rajta csomagtartó és U lakat. Ha nem földúton kell menni, akkor biztos hogy ezzel megyek mindenhova. Nem zavar hogy ezen nincs váltó, ha gyorsan akarok menni vele akkor úgy kell tekerni mint a mókuskereket, de egy kisebb dombra lazán fel tud menni. Lehet hogy ezt városi közlekedésre találták ki, nem tudom, de imádom, a kedvenc bicóm, ezt nem lakatolom oda semmihez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!