Elwera kérdése:
Biciklit lemosatni lehet valahol?
Figyelt kérdés
Vagy nekem kell lemosni otthon a kádba?2016. ápr. 21. 00:55
1/7 anonim válasza:
Vannak kézi mosók, benzinkutaknál vagy külön is, nézz körül, hol van a környéketeken ilyen.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezt találtam
És vajon nem fognak hülyének nézni, és elhajtani, hogy nem autót akarok mosatni, hanem bringát?
2016. ápr. 21. 01:18
3/7 anonim válasza:
Olyan kúthoz vidd, ahol önkiszolgáló kézi mosó van. Gőzborotvának is hívják. Ez egy pálca, amiből mosószeres víz jön nagy erővel, olyasmi, mint a zuhany, csak sokkal jobb és erősebb. Odaállítod a biciklit, bedobod a pénzt, megnyomod a gombot, és letisztogatod vele a bringát. Nézz körül a környékeden lévő benzinkutakon, hol van ilyen.
Ha olyan helyre viszed, amit belinkeltél, de, ott nagy valószínűséggel hülyének fognak nézni.:)
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, akkor majd minden benzinkúton megnézem ami útba esik, hogy van e ilyesmi :D
2016. ápr. 21. 02:19
6/7 anonim válasza:
Gőzborotvával NE!!!
Magas nyomásúval mehet, de azzal se menj a csapágyakhoz 40-50 cm- nél közelebb, de a gőzborotvát felejtsd el.
7/7 anonim válasza:
Javaslat: egy vödör víz és egy kefe (ilyesmi: [link] ), én ilyennel szoktam. Kertes házban könnyű, társasházban is lehet, ha van udvar, de szerintem az utcán is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!