Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi lehet a baja? Mitől...

Mi lehet a baja? Mitől lehet? Lehet csak kilazult?

Figyelt kérdés
Van egy használt régi biciklim..Nemrég kaptam és elvittem szervízbe a középrészt bezsíroztatni...Ez volt kb másfél hónapja...Megkérdeztem a szerelőt hogy nincs-e valami a középrésze..repedés,sérülés..Azt mondta hogy nincsen vele semmi baj..Pár napja vettem észre hogy elkezdett mozogni kicsit a középrészem...A vicc az hogy kb alig használom...
2016. ápr. 17. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak a hajtókar rajta? Ha a tengely lötyög lehet szétmentek a csapágyak. Csak tippelek így most
2016. ápr. 17. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából egy huszoniksz éves bicikliről beszélünk...Nem a hajtókar sajnos...Nem értettem,pedig szervízbe is volt és rendesen meg lett csinálva..
2016. ápr. 17. 19:53
 3/4 tothp ***** válasza:

Két dolog lehet:

1. a szerelő agyig nyomta zsírral, az szépen a mozgás közben oda "dolgozódott", ahol hyelye volt. ettől a csapágy felkotyogósodott.

2. A csészék valamelyike fellazult. előfordulhat ez a hajtómű oldali fix csészével is akár.

Ha egyébként az alkatrészek épek, egy szima utánállítással orvosolható (Fixcsésze csak hajtómű levétellel hozzáférhető)

2016. ápr. 17. 23:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Mennyiért csinálják ezt meg szervízbe??

Nemrég kaptam és kb ez a közlekedési eszközöm..Fontos lenne!

2016. ápr. 18. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!