Milyen bringát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Biciklivásárlásra adom a fejem, van konkrét elképzelésem is. Nos szűk 100.000 Ft-om van rá. Én a Merida Crossway szériát tartom a legesélyesebbnek, ugyanis cross trekkben gondolkodom. Tudnátok esetleg boltot mondani, ahol meg is tudom a gépeket lesni? Vagy ha tudtok ugyanennyiért jobb alternatívát ajánlani azt is meghallgatom :) Leginkább munkába járásra használnám, néha azért egy jó túrázás is lenne:) A válaszokat előre is köszönöm :)
2016. ápr. 13. 15:56
1/3 Krisz85 válasza:
szia
meridánál vannak tesztnapok, nem rossz, akciósan tudsz venni jobbat is, itt vannak még brutál akciók
itt vettem már 550 eres montit 270 ezerért, az első trekkingemet is itt vettem, rengeteg bringa van készleten!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!