Mennyit eshet egy bicikli ára ha 5 éve 600 ezer ft volt?
Figyelt kérdés
Érhet ma 200 ezret? Nem sok az ha kevesebb mint felét éri?2016. ápr. 12. 13:46
1/5 anonim válasza:
Ha nincs leharcolva, akkor még 300-350k-ért is el lehet adni talán.
2/5 anonim válasza:
Mennyit használt, milyen állapotban van, kopóalkatrészek eredetiek, vagy csaréltek, azok minősége? Stb, stb.. Érhet akár 400-at, vagy többet, ha csak újra kell kenni, de lehet 70-et nem adnának érte sehol..
Könnyen érhet 200-at, és az értékcsökkenés nem is lenne ijesztően nagy, hiszen tele van olyan alkatrésszel, ami öregszik, egy új autó is százezreket veszít az értékéből, amint kigurulsz vele a szalonból...
3/5 anonim válasza:
Gyári állapotban 200 e felett elmegy , pláne ha a szereltsége egyedisége most is csúcskategóriás . Használt kopott bringa esetén jóval 100 e alatt kell számolni .
4/5 anonim válasza:
100 ezer alatt max 20+ éves gépeket kapsz vagy olyat ami már 5-10 éve sem 600ezres kategória volt. Normális állapotban én is a 300-350-et tartom reálisnak.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, ha van türelmed, apróra dzeded, mindent tökéletesen letakarítasz, én egy 3 éve 230 ért vásárolt meridát szinte 0 ra hoztam ki alkatrészenként ebay-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!