Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Régi fecske orosz versenybicik...

Régi fecske orosz versenybiciklin milyen váltó van?

Figyelt kérdés
csavaros, vagy talpas? Esetleg modern váltó rá mehetne ha másik agyat és fogaskoszorút kap?
2016. ápr. 3. 19:47
 1/3 Alex Fly ***** válasza:
Sajátmárkás szovjet HVZ (cirill betűkkel XB3)n füles váltója van. Természetesen szerelhetsz rá másikat is minden további nélkül (azért egy DuraAce vagy SuperRecord kissé túlzás lenne).
2016. ápr. 3. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Maximum shimanot tennek ra de minimum egy noname. Nem igen eleg oda az a gyari 5 sebesseg es mivel nem draga bicikli nem is akarok rakolteni 1 vagyont
2016. ápr. 3. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebben nem vagyok jártas, de azt tudom, hogy az orosz bringák más szabványokkal rendelkeztek, én nem bolygatnám a rendszert, + azok a váltók nem mai darabok, de megfelelő karbantartás mellett, teszik a dolgukat a mai napig... A mai modern váltókban pedig már ki kell mondani, de bennük van a tervezett elavulás...

Amúgy miért nem elég az 5 sebesség? Nekem van hátul 9 fogas, de az alsó kettőn és a 3. On kívül mást egyszerűen soha nem használok...

2016. ápr. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!