EagleHUN kérdése:
Hogy halad, hol tart a Tatabánya Környe kerékpárút kivitelezése?
Figyelt kérdés
Elkezdték már egyáltalán?
És merre fogják vezetni, végig a patak mentén?
Valaki valami infó?
#kerékpárút #készül #terv #tervezés #Tatabánya #kivitelezés #vonalvezetés #Környe #nyomvonal #Általér
2016. ápr. 2. 23:32
1/8 anonim válasza:
Tatabánya - Tata - Dunaalmas mar kesz. Nagyon jó!
2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, nagyon jó, már rengetegszer használtam is.
De én a Tatabányáról Környén keresztül Oroszlányba vezető kerékpárutat kérdeztem.
2016. ápr. 3. 11:40
3/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom az infókat erről! Cikkek. Szemtanúk írásai esetleg fényképei a munkálatokról, ha van egyáltalán már mit lefotózni.
2016. ápr. 24. 11:48
4/8 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 24. 12:06
5/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is kérdés csináltak-e már bármit is?
2017. febr. 25. 22:24
6/8 A kérdező kommentje:
Jártam arrafelé most is, még nyoma sincs sajnos hogy bármit csinálnának.
Viszont meg jelent egy cikk hogy sínen vannak. :)
Talán jövőre már gurulhatunk is rajta...
2017. máj. 22. 10:26
7/8 anonim válasza:
Jelenleg bánhida és dózsakert között épül. Talán tudok majd normálisan bicóval munkába járni. :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Igen azt láttam, de az nem ennek a projectnek a része.
Az új bicóút tudtommal a kertvárosi körforgalomtól (Már most is 3 kerékpárút csomópontja!) valahol a patak parton fog végig menni az erőmű tó mellett elhaladva Környéig.
2017. máj. 23. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!