Outis, túrázó bringások! Hány km alatt fogy el nálatok egy garnitúra fékpofa?
Figyelt kérdés
Természetesen v-fékről van szó, nem tárcsáról.2016. márc. 25. 21:12
1/6 anonim válasza:
attól függ milyen terep: alföldi bringásként kétévente, de persze egy kékesi sólyomnak feleannyi
2/6 anonim válasza:
Nagyon időjárásfüggő. Ha egy hétig esik, akkor elfogy a fékpofa fele (napi 40 km városban). De amúgy meg hónapokig bírja.
3/6 anonim válasza:
Használtan vettem országúti, első évben 2000km-tekertem le, majd aztán nem számoltam, de minimum ennyi megvolt még két évben. Ezután cseréltem csak. Annyit még, hogy nem igazán szorulok rá a fékezésre, illetve esős időben ritkán merészkedek ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Én hegyes, dombos terepen szaggatom az aszfaltot, plusz egy kis adag terepezés. Nagyjából évente eszek meg egy garnitúrát. Csak kíváncsi voltam, hogy máshol mi a helyzet.
2016. márc. 29. 20:40
5/6 anonim válasza:
Szia! Az szerintem teljesen jó, igazából ha évekig nem cseréled ki, attól megkeményedik és amiatt kell a csere. Legalábbis én így tapasztaltam.
6/6 anonim válasza:
Én is kérdezek, csak, hogy biztos legyek benne, tehát ha dombos vidéken biciklizem esőben mondjuk egy hónapig, akkor nagyon hamar elkopik, igaz?
Városi kerékpár amúgy, de két hónap után elkezdett nem fogni a fék, ami zavar, mert dombos városban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!