Rose-tól személy szerint még nem rendeltem, bár tervezek. Amúgy kétlem, hogy gond lenne velük, elég nagy cég, népszerűek, panaszról még nem hallottam.
Feltehetően Paypal-lal kell fizetni, feltétlenül ellenőrizd, hogy a bankszámlád mennyi pénzforgalmat enged meg! Mivel EU-n belülről, Németországból érkezik, ezért vámmal nem kell számolni.
Több mint valószínű, hogy a bicajt darabjaiban fogod megkapni, ha te nem értesz hozzá, akkor mindenképpen egy szervizessel szereltesd össze. Nagyjából ennyi.
Lehet fizetni bankkártyával és átutalással is. Félni nem tudom mitől kéne. Mikor én rendeltem tőlük valami gond volt fizetési rendszerükkel, hibát jelzett fizetésnél, akkor választottam az átutalást, de azzal meg nem volt tapasztalatom nemzetközi szinten, és valami címet helytelen formátumban adtam meg, de aztán írtam egy üzenetet a magyar képviseletet és aztán sikerült. Nem tudom, mennyire sürgős a rendelés, de elég gyakran vannak akciók, és ha csak 5%-ot engednek, már az elég jelentős ennél a tételnél. Egyébként a bicikli a legjobb ár/érték arányú, ami kapható és szerintem a váz egyszerű kinézete is pozitívum.
Ja, és lehet, hogy kapsz valami meglepetés apróságot a csomagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!