Gyakran szoktam kerékpározni (országúti kerékpáron), de sajnos a nyereg nagyon nyomja a heréimet az előre dőlés miatt. A biciklis nadrág valamilyen szinten orvosolja ezt a problémát? Vagy van erre valami megoldás?
Persze, hogy nem törvényszerű, a rák sem az a cigitől. :)
De abból baj nem lehet, ha az ember redukálja a veszélyfaktorokat.
És ez már csak félig poén, de Lemmondot arról nem kérdezték, hány próbából hányszor állt fel neki. :D
Hozzátenném a teljes igazság kedvéért, hogy az impotenciába belejátszhattak a doppingszerek is.
De aki járt már úgy, hogy egy hegyi tekerésnél úgy elülte a zacsit, hogy bénára zsibbadt, szóval egy tökönrúgás közben is tudott volna viccet mesélni, az érezheti, hogy ez tutira nem tesz jót.
Csajozni ne menj biciklivel :-)
A gyári csepel nyereg '88-ban minden volt, csak nem ergonomikus. Tudom, miről beszélsz.
Nekem ilyet még egy hiperszuper qrvadrága Bontrager 3D nyereg is produkált, elajándékoztam az aktuális bnőmnek, neki természetszerűleg azonos gondot nem tudott okozni, de neki is zsibbasztott ezt-azt, amit viszont esténként szorgalmasan regeneráltam. :D
No, röviden, nem véletlenül találták ki ezeket a nyergeket, ez nem az ezós homeopátia kategóriája, ez valódi ergonómiai fejlesztés, ami az élsportból szivárgott le.
Mondom ,természetesen a jó beállítás és a bringás naci jelentőségét sem bagatellizálom, szerintem egyenlő fontosságú pontok ezek.
Ha itt akarsz hozzászólni, szokd meg, hogy az értékelés ilyen csodálatosan objektív. Sok agyas csak pirosat nyomkodni jár ide, plusz sokan nem a válasz értéke alapján, hanem személyes hangulatukból nyomkodnak. Megint mások meg minden pirosoznak, amit nem értenek.
76 százalékkal még örülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!