Hol lehet olcsón gépolajat venni biciklilánchoz?
Figyelt kérdés
Az étolaj tényleg tönkreteszi?2016. febr. 14. 14:59
1/9 anonim 

válasza:

unix autósbolt, repsol láncspray(vagy motuk). kimondottan lánchoz van. igaz motorlánchoz de bringára is tökéletes :)
2/9 anonim 

válasza:

mondjuk ez nem olcsó, valami 2000 forint 400 milliliter, de nagyon sokáig elég
3/9 anonim 

válasza:

Én olyan olajat használok ami éppen van otthon. (Sebességváltó olaj, motorolaj). De azt gázolaj hozzákeverésével felhigítom annyira hogy azért valamivel sűrűbb legyen a műszerolajnál. Majd az olajzóval végigcsepegtetett láncról ronggyal letörlöm a felesleget, így nem képződik rajta olyan réteg ami a magához vonzott portól alakulna ki.
De kb. fél decis olajzó tubusban műszerolajat is kapsz például a városi nagy TESCO-ban. A híg olaj előnye hogy könnyen beszivárog a lánc réseibe. A felesleg meg könnyen letörölhető.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2016. febr. 14. 15:32
5/9 Wadmalac 

válasza:

Nekem a TF2 tefolonos lánckenő vált be a legjobban. Bringásboltok általában tartják.
6/9 anonim 

válasza:

Bringásboltba bemész és adnak.
Étolajjal, disznózsírral ne próbálkozz.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Gondoltam, a bringaboltban a legdrágább, és érdemes máshol is megnézni.
2016. febr. 16. 08:15
8/9 Wadmalac 

válasza:

Itt találtam a legolcsóbban:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, Wadmalac!
2016. febr. 19. 19:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!