Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen váz méretet vegyek?...

Armin99 kérdése:

Milyen váz méretet vegyek? Fixiet fontos hozzávalók?

Figyelt kérdés

Szeretnék épiteni egy fixi biciklit , hol találhatok hátsó agyat...es olcsón alkatrészeket....miket érdemes figyelembe venni fixie elkészítésénél

Hogy jönnék ki leg jobban anyagilag ?

2016. jan. 17. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
legjobban talán akkor jössz ki, ha veszel egy régebbi oútit, meg egy hátsó agyat, és átfűzeted. De ha minél olcsóbban/kevesebb munka befektetésével kell, akkor hr design: [link] ugyan nehezek, de legalább olcsók...
2016. jan. 17. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, inkább vegyél használtan egyet, mert csak szívni fogsz. mivel nem tudjuk kitalálni mekkora vagy, nem tudjuk mekkora vázat vegyél. egyébként én ebayről vettem agyat
2016. jan. 18. 01:43
 3/5 A kérdező kommentje:
186 magas vagyok 78 kg
2016. jan. 18. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
itt egy kalkulátor: [link]
2016. jan. 18. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Fixiet érdemes kissebbet venni, mint ami kell, mivel könnyebb manőverezni, trükköket csinálni... Ha régi outiból csinálod, készülj fel, hogy kanyarban leérhet a pedál... Teljesen más a fixi váz és az országúti...

Ha alap folgokkal nem vagy tisztában, egy bringa építésnér rengeteg nem kompatibilis alkatrészt fogsz venni, egy nagy csalódás lesz az egész és a gatyád is rámegy...

2016. jan. 19. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!