Mi kattog a biciklimen? Kezd bosszantani!
Amikor kiállok a nyeregből, és nagyobb fokozatba teszem van mikor folyamatos hajtásnál és ha úgy igazán elkezdem hajtani, valami kattog, tehát mintha a váltó váltana ilyen aprókat, de nemvalószínű, hogy ez, lehet a gond? :S Lánc olajozva van rendesen, maga a bicaj szépen fut, szépen vált, egyedül "komolyabb" terhelésnél, kb. minden pedálfordulatnál hallható egy kis Kattanás mindig ugyan azon a ponton!
(Ez a jelenség már egy ideje fent áll, de akkor, ritkán fordult elő, most már kicsit gyakoibb.)
Csapágy... küllők?... Mégis mi lehet?
Mindent néztem már semmire nem jutottam.
Ugyan ez volt a bajom... Minden kicseréltem... Hátsó valto, monoblokk, lanc... Mindent és tudos mi volt??? A pedál... Fu mennyi ideig voltam szerelőnél.
De a hátsó váltóm is kattogott... Mind2-t nezesd meg.
Hatso valto, pedal
Gondolom hagyományos négyszögtengelyes hajtóműved van.
Kattanás mindíg akkor, amikor a bal pedál már túl van a holtponton és azt kezded taposni.
Mi lenne ha először "csak" úgy emberesen megtépnéd 14-es csőkulcsal a középagy tengelyén a csavart, ami a hajtókart tartja?
még mielőtt költségekbe vernéd magad.
szia
igen nekem is a pedál volt főleg amikor ülve nagy áttétellel hegyen tekertem a look klipszes pedál volt, szét kell szedni és be kell kenni
a youtube on van róla videó hogy kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!