Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bmx el a hegyen?

Bmx el a hegyen?

Figyelt kérdés
Terepen kátyús utakon meg hegyről lefele BMx el lehet menni? Osztálytársam szerint ha BMX el belemegy a kátyuba akor felugrat meg a bmx el lehet hegyen menni ebből mi az igaz?
2015. nov. 23. 23:27
1 2
 11/12 anonim válasza:

Bmxel baromi nagy élvezet lefelé gurulni, én ezt kékestetőn tapasztaltam, de mivel az út tiszta kátyú szükség volt a dirtözés alatt szerzett tapasztalatomra.

Nem tudom hogy te milyen szinten vagy, de ha még életetben nem gurultál le 30 km/hnál gyorsabban egy kátyús szerpentinen, akkkor ezt nem bmxel kéne először megpróbálni.

Bmxel gurulás közben sokkal nagyobb az adrenalin és jobban észnél kell lenni, mert azért eg dirt bringa max megdob ha belemész egy kátyúba, a bmxel esel egy nagyot, ha nem emeled ki az elejét.

2015. nov. 29. 14:51
 12/12 anonim válasza:

persze feltekerni nagy szenvedés volt, azért megérte.

Bár én inkább maradok a dirtnél, mert annál sokkal több a kiélvezett idő

2015. nov. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!