Én Berner nagyteljesítményű kenőanyagot használok.
Nagy kiszerelés, relatíve olcsón, és gyakori kencézések mellett is sokáig kitart, nem mellesleg jó is.
2015. nov. 10. 14:19
2/8 anonim válasza:
OFF:
Inkább rendes olajat vegyél szerintem, így jobban elkerülhető hogy rámenjen a gumidra, fékfelületre és mellesleg nem is kell a rárakott mennyiség felét letörölni a lánc oldaláról. ( ha esetleg hatott rád ez a kicsi érv akkor ajánlom a Rohloff olajakat)
2015. nov. 10. 14:34
3/8 Alex Fly válasza:
Nekem jelenleg a jó öreg Lidligazdaságos W5 láncspray van használatban. Ha elfogy, akkor sima műszerolaj (egy-egy csepp a görgőkre, a lánc külsejéről letörölve).
2015. nov. 10. 18:43
4/8 anonim válasza:
Csak a műszerolajjal annyi baj van hogy egy pici nedvesség és ki is mosódott, akkor meg már szárazon és sarasan fog menni a lánc
2015. nov. 10. 19:18
5/8 Alex Fly válasza:
Azért nem elég egy pici nedvesség, hogy kimossa a görgőkből... Eső után meg úgyis újra keni az ember, bármit is használ.
2015. nov. 10. 21:58
6/8 Wadmalac válasza:
TF2-es.
Nekem tökéletesen bevált.
Vigyázz, felnire ne kerüljön.
A kenés után 10 perccel a láncot is szárazra törölheted, ahol kell, ott marad a cucc.
2015. nov. 12. 14:07
7/8 anonim válasza:
Ezek a híg sprayk nekem nem szimpatikusak, használtam. Most valami olajat használok, nem tudom miféle, kerékpárboltban vettem. Nem túl híg, nem túl sűrű. Annyi, hogy gyűjti a koszt ha sokat teszek a láncra, ezért inkább este kenem be, és reggel jól letörlöm a láncról a felesleget.
2015. nov. 17. 10:58
8/8 Wadmalac válasza:
"Ezek a híg sprayk nekem nem szimpatikusak, használtam."
?
Nem a WD-40-nel kevered? :D
A TF2 nem híg spray, az egy zsírzó spray, ráfújod és megszárad, zsír marad vissza. Méghozzá olyan állagú, mint amilyennel bolti állapotban vannak kenve a láncok.
És szárazra törölheted kívülről, így egyáltalán nem szedi fel a koszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!