Nincs hajtókar leszedőm, de le szeretném venni, e nélkül hogyan tudom?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 16:21
1/3 anonim válasza:
Deszkadarab, mintha vésőt fognál a kezedben + kalapács. Én ezzel a módszerrel sokszor szedtem le olyan hajtóművet, amiben elnyalódott a menet. Mondjuk egy filigránabb alu kar ettől deformálódhat, de feltételezem a te esetedben nem arról van szó.
2/3 anonim válasza:
Hétfőn veszel egy leszedőt, 1500-ért már van, és nem kell a középső csapágyat kalapálnod hátralévő életedben. Egyébként meg nem magától értetődő, hogy hogy jön le a hajtókar. Ritkán előfordul, hogy szét kell flexelni.
3/3 Wadmalac válasza:
Vissza is akarod még rakni valaha?
Mert akkor ne erőltess más megoldást.
Valamit tönkre fogsz vágni.
Egyszer leműtöttem egy kiszakadt menetű hajtókart autó kormánykerék leszedővel vagy csapágylehúzó volt, már nem is emlékszem, csak arra, hogy a hajtókar ujjainak tövét csúnyán összecseszte.
A kalapácsos-ékbeütős megoldás meg tutira odavág a középcsapágynak is, nagyon barbár, lehetőleg ne próbáld.
A hajtókar többet ér, mint amibe egy leszedő kerül. Ha meg nem, akkor le is flexelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!