Országúti kerékpárba milyen gumibelsőt kell venni?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy használt régi országúti biciklit. Egy régi huszonéves Csepel váz, de a váltók, fékek, racsni, bandázs minden új rajta. Kivétel a kerekek, azokon az eredeti gumik vannak. A külső kicsit kopott, de most nincs pénzem lecserelni (mert akkor már kereket is kell), azonban amikor felfújtam 4(!) bárra, akkor az első kerék belsője eldurrant. Se a külsőn, se a belsőn nincsen semmi szám, ezért nem tudom, hogy milyen belsőt vagyek bele. Mit kéne lemérnem? Vagy esetleg pl a Deacthlon oldalaról tudna valaki linkelni egy belsőt ami jó lehet rá?2015. szept. 21. 19:01
1/1 Wadmalac válasza:
A Csepeleken az eredeti gumikon kizárt, hogy nincs méret.
El kéne sétálni a kerékkel egy bringaboltba, mert ott biztonsággal ellenőrzik, hogy eredeti, 630-as Csepel kerék, vagy már újabb, "rendes" országúti méret 622-es.
A kettő közt nemigen átjárható a belső mérete, plusz a felni szelepfurat-mérete meghatározza azt is, milyen szelepes belső jó bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!