Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » MTB kerékpár csapatot szeretné...

MTB kerékpár csapatot szeretnék létrehozni, szerintetek hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

Egyik haverommal nagy brinásak vagyunk (MTB), majdnem minden hétvégén tekerünk és sokszor hétköznap is szóval elég rendszeresen. Aszfalt és erdős területeken egyaránt. Mivel imádom ezt a sportot így arra gondoltam hogy szeretném népszerűsíteni ezt a dolgot és letrehozni egy olyan kerékpár csapatot ami arról szólna hogy bizonyos időközönként közösen együtt bringáznánk, szép helyeken főleg erdei túrákra gondolok itt a közelben, vagy akár kicsit távolabb is ellátogatnánk más helyekre, de ez majd a jövő.

A kérdésem az hogy, szerintetek hogy lenne érdemes összehzni egy ilyen csapatot? Ti csatlakoznátok egy ilyenhez ha a közeletekbe lenne ilyen dolog? Tanácsokkal segítsetek légyszi!

2015. aug. 27. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában vannak egyesületek a nagyobb városokban. Oda lehet csatlakozni. Most nem azért de te egy noname emberke vagy a másik egyesületé egy nagynevű,tapasztalt kerékpáros. Szerinted kihez lépnének inkább be?

Egyesületet alapítani hosszú sportmúlttal érdemes csak.

Ha szimplán társak kellenek arra pedig ott vannak a facebookos csoportok ahol találhatsz a közeledben élő kerékpárosokat.

2015. aug. 27. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
van nálunk kerékpáros klub de az sokkal inkább az aszfalt vékonykerekűek klubbja. igazi MTB klubb nincs! Nem fogok betársulini olyan csapatba ami nem az én stílusom. sajátot akarok mert nekünk az erdei bringázás tetszik!
2015. aug. 27. 17:46
 3/4 anonim válasza:
Hát már nem azért,de én inkább társulok "noname" emberkéhez,mint valami nagynevű bringabajnokhoz. De ez az én véleményem,és én benne lennék!
2015. aug. 27. 21:26
 4/4 Krisz85 ***** válasza:

szia,

attól függ mi a cél? csak hobbi? vagy komolyabb versenycsapat?

több lehetőségetek van, viszont ami jó lenne ha már megvan csapat, akkor pár teljesítménytúrát szervezzetek, akár versenyt is később, ez tényleg nagyon fontos

a folyamatos toborzás is, ha versenycsapat legyen edző, legyenek közös edzések is, ha csak túra és összejárás akkor pedig fórum, facebook csoport is stb

ami kéne:

ha komolyan gondoljátok:

honlap

facebook csopot

design és weboldal

ha szükséges megtervezett mez, ami rendelhető, hogy valami arca is legyen a klubnak,

közös külföldi túrákra nem árt ha van kapcsolat pl bringaszállító jármú olcsón, hogy együtt közösen menjetek le versenyre, túrákra, mert vonattal 25 fő nehezen megy el nyugat ausztriába, csak hogy egy példát említsek

tagdíj?! , ha igen?! mit ad cserébe a klub?

be kell jegyeztetni a csapatot ha versenyzési szándék is van, ha megkeresel pár nagyobb csapat vezetőjét, tudi h segítenek, hogy mi a menete, de ez csak akkor ha már vagytok elegen, ne 5 fővel álljatok neki

sok sikert!

2015. aug. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!