A Magellan Hydra váz az egy jó váz? Érdemes belőle építeni?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen kerékpárom, imádtam, de ellopták. Most van egy Kelly's-em, amit szintén szeretek, de úgy érzem, nem ugyanaz az érzés. Nehezebb tekerni, a Magellánnal egyszerűen agilisebb voltam, jobban tudtam felfelé nyomni. A nagyobb hajtóműnek köszönhetően kitűnően megállta a helyét országúton is.
Abban a bicikliben is voltak persze hibák, ilyen pl. a teleszkóp. Arra gondoltam, építenék magamnak egy módosított Hydrát, valami jobbfajta teleszkóppal és tárcsafékekkel. Szerintetek jó ötlet?
2015. aug. 22. 15:51
1/1 anonim válasza:
Megéri de nem tudom hogy hátul van-e tárcsaféknek felrakási pont. De ha mindenképp veszel és mechanikusat akkor ajánlom az avid bb5-öt és a 7-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!