Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ivótartályos hátizsák (új)...

Ivótartályos hátizsák (új) ivótartályát hogy lehetne kimosni, hogy ne legyen rossz íze a víznek?

Figyelt kérdés
Most vettem, és érződik rajta a gyári íz/szag. Mosószeres vízzel kiöblögettem, de még mindig rossz (gumi?)szaga és íze van a víznek, amit kiszívok belőle...
2015. aug. 11. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Szódabikarbónás vizet tegyél bele. Ha az sem segít, akkor tényleg csak kivárni tudod, hogy kimenjen a szaga.
2015. aug. 11. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
milyen típusú táska, és mennyi víz fér bele? am válaszolni nem tudok, csak én is épp ilyen táskákat nézegetek :)
2015. aug. 11. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Kimosás után ki kell jó alaposan szárítani, különben könnyen be dohosodik. Ehhez kell egy kicsit barkácsolni. Egy PC hűtő ventilátort bele kell építeni pl egy tölcsér szájába és egy műanyag csővel össze kell hozni a tartály belsejének alja környékével, hogy a levegőt fújó műanyag cső és az ivó zsák szája között legyen annyi rés, ahol ki tud jönni a párás levegő.

PC tápról működik a ventilátor.

Vagy a másik módszer..

Fertőtlenítő szerrel kell kiöblíteni utoljára. Az utolsó öblítő vizébe teszel két csepp (pár csepp) Glycosept-et (az száj nyálkahártya fertőtlenítő).

Akkor nem dohosodik be.

Ha már dohos, akkor akár azzal is lehet áztatni és tároláshoz nem kell kimosni belőle, elég kiönteni ami ki jön.

HASZNÁLAT ELŐTT BŐ VÍZZEL ÁT KELL ÖBLÍTENI A SZERTŐL ÉS UTÁNA IHATÓ A TISZTA VÍZ.

2015. aug. 12. 00:36
 4/6 anonim ***** válasza:

szódabikarbóna vagy citrom

sajnos az olcsóbb márkáknak nagyon sokáig műanyag íze van, és vettem egy source-ot, annak az első perctől sem volt, de annyi pénzért 3 másikat lehet kapni.

2015. aug. 12. 09:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem dohosodik benne álló víztől (egyelőre), hanem a gyári szaga/íze zavar.

A szódabikarbónát megpróbálom.

Másodiknak: cytec bike komponents a márkája, kb 2liter fér bele, jellegzetes hosszúkás alakja van. Most vettem a Decathlonban.

2015. aug. 12. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. aug. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!