Mit lehet tenni, hogy lyukadjon ki állandóan a mountain bike-om?
A mostani biciklimmel csak aszfaltozott úton és bicikliúton megyek, mégis szinte minden második héten kilyukad a kereke.
Drágább külső a az segít? Azt is hallottam, hogy valamilyen löttyel fel kell tölteni.
Fel van fújva rendesen? A megfelelő nyomás is sokat számít.
Lehet venni defektálló külsőt, vagy ilyen szalagot venni a mostaniba. Mi még azt a régi műanyag szalagot tettük bele ami a padló és a fal közé tettek úgy 15-25 éve. Volt mindenféle színből. Az sokkal olcsóbb volt és ugyanúgy jó.
A trutyival az a baj, hogy egy idő után hasztalan lesz és új belsőt kell venned. Ráadásul nem is minden esetben működik. A szalagot meg minden külsőbe bele tudod tenni.
sztem fel van fújva, bár nem tudom pontosan mennyire, csak addig fújom, amíg nem elég kemény. ha túl puha, akkor hamarabb kilyukad?
mások meg azt mondják, hogy a defektálló külső nem ér semmit.
pontosan hogy működik ez a szalag dolog?
Azok a mások nem tudom, hogy miről beszélnek, mert nagyon jó az benne. Csak ha a külsőben van, akkor az ha elkopik, akkor a szalag is megy vele.
Veszel egy ilyet
vagy azt amit írtam. PVC szalag vagy mi a neve. Régebbi lakásokban, irodában biztosan van. Nálunk is itt épp krém színű. Otthon nem tudom nem nagyon figyeltem eddig.
több oka lehet:
nem jó méretű a külsőd a felnihez képest,
a felni minőség nem oké, pl a lyuknál sorjás, és kiszúrja a belsőt
rosszul rakod bele a belsőt
túlfújod a belsőt
nem fújod fel rendesen és felütöd
a külső elcsúszik a belsőhöz képest
ha csak szúrásos a defekt akkor pech, de ha ennyire gyakori, akkor a külsővel lehet a gond
nekem pl most derült ki hogy a kikönnyített kerékszettemen GYÁRILAG!!! leheletvékony felniszalag van ami 4 bar-t sem bír ki, csoda hogy eddig 4 hónap alatt csak 2 defektem volt, most vettem rá 15 bar-ig jó felniszalagot, annyira vékony volt a gyári, hogy küllőlyukaknál át lehetett látni..no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!