B'Twin 340-et vennék. Jó vétel?
B'Twin rockrider 340-et vennék. Kiváncsi vagyok jó vétel lenne-e? Milyen a fék, váz, teleszkóp de legfőképp a váltó és hogy alkalmas lenne e esetleg napi 15-30km-t le tekertni? És ha nem akkor milyen kerékpárt tudtok ajánlani olyan 60e Ft körül.
hogy lenne már jó vétel?
ez a lehető legolcsóbb még kerékpárnak nevezhető képződmény.
a lehető legolcsóbb leggagyibb alkatrészekből van összerakva, tipikusan semmire nem való.
ha aszfalton akarod megtenni azt a 15-30 km-t azt valószínűleg bírná egy pár éven át, de biztosan lesz még eközben is szervizköltséged.
Ha nem tudsz többet bringára szánni, vagy nem mersz használtat venni, akkor ez jó vétel. Tény, hogy a legalja az MTB-nek nevezhető kerékpárok között, de nincs rajta semmi kirívóan gagyi vagy oda nem illő. Városban, földutakon bóklászni teljesen jó kezdő bicaj.
A 90-es években ennél jóval trébb bicajokkal nyomultak a montisok, minden viszonyítás kérdése.
Szia
figyelj én ezt nem ajánlanám. Csak meg kell nézni hogy mikből van összeralva...
Egyik haverom vett egyet. 2év és kb használhatatlan lett
Nála a hibák nagyja abból adódott hogy nem ápolta. Rozsdás lánc, fogaskerekek, szétment a fogaskerékkoszorúba a csapágy, nem működik a váltó, a bowdenek kinyúltak és nem is sorolom tovább.
inkább ajánlanám a testbikeot nézz valami JÓT ugyam ennyièrt sokkal jobbat kapsz. De legyél körültekintő van ami jónak néz ki de belülről szét van menve.
ha bármi kérdésed van írj nyudgodtan
------
üdv:Egy freerideer(umf hardy3)
!!!KÖSZÖNÖM A VÁLLASZOKAT!!!
már megvettem de nagyon jó vétel volt és lesz is és ezt azért mondom mert hat évesen kaptam egy mtb és azt most a kistesóm használja. Kiválóan működik nekem a b'twin-nel még sosem SOSEM volt bajom
egybként én nagyon szeretek bringázni cangázgatni tehát ez azt jelenti h án karban fogom tartani, amiről lehet következtetni hogy nem fog olyan hamar tönkremenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!