Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi mehetett tönkre a bringán?...

Mi mehetett tönkre a bringán? Nem értek hozzá, szerelőhöz meg még nem akarom vinni.

Figyelt kérdés
A bringa egyre jobban szalajt. Elől a legnagyobb fogaskerék kezdte, annyira hogy már nem lehetett használni. Kb. két-három héttel később a középső is hasonlóan, egyre erősebben szalajtott. Most a legkisebben használom, úgy még jó, de néha ha erősebben odalépek neki, egy picit ugyan, de ismét szalajt.
2015. júl. 24. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Elnyúlott a lánc, cserélni kell. Ha nagyon durván, akkor valszeg a fogaskerekek is szétkoptak, így azok is cserések.

Szóval ebből szerviz lesz, még hozzá nem is olcsó (mivel nem értesz hozzá).

2015. júl. 24. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól írja az első, egy valag célszerszám kéne ahhoz, hogy megcsináld, és nem is biztos, hogy menne, potenciálisan tönkretehetnéd a cserealkatrészeket, nem hozzá valót vásárolhatsz. Ha pénz miatt nem akartad szerelőhöz vinni, akkor gondold át még egyszer, mert olcsóbb lesz, mintha te csinálnád. Ha meg akarod tanulni szerelni, akkor első körben ismerd meg a kerékpárod, utána meg youtube-ról nagyjából akármit el lehet lesni. Mi távsegítségben nem fogjuk tudni megoldani, nem fogunk cikket írni az összes lehetséges agytípusról, a hozzájuk való sorokról, kazettákról, az azzal kompatibilis láncokról (stb).
2015. júl. 25. 12:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hallani akartam véleményeket másoktól is mielőtt elvinném szerelőhöz. Mivel nem értek hozzá, nem akartam, hogy esetleg lehúzzanak. Veszek egy láncot és kipróbálom, ha nem javul, akkor szerviz.

Köszi szépen.

2015. júl. 25. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Vettem láncot. Meggyógyult :)

Olcsón megúsztam :)

2015. júl. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!