Mi a mérete, hogyan tudom megmérni a csapágy golyó "tartót"?
Figyelt kérdés
1000bocsi ha túl szakszerű vagyok,
a képe látható csapágytartó "fedél" kissé tönkre ment.. szeretnék ujat venni, de nem tudom mi a mérete meg ugy semmit se, csak a kerék és a gumi méretét illetve a fel márkát.
hogy tudnám kideriteni?
2015. júl. 21. 14:25
1/5 anonim válasza:
Az az agy porvédője. Az agy típusát kéne hozzá ismerni, újabbakhoz lehet kapni cseredarabot.
2/5 anonim válasza:
Besétálsz egy bringaboltba, ahol javítanak is és ugyanezt előadod.
3/5 Alex Fly válasza:
Szerintem egy közönséges subler pontosan megmondja neked a méretet. Én ugyan nem vagyok "túl szakszerű", de józan paraszti ésszel először is lemérném...
4/5 Wadmalac válasza:
Kérsz egy új porvédőt kazettába. Ha Shimano, akkor szabványméret. Egyébként tényleg művészet sérülés nélkül kiszedni.
5/5 Wadmalac válasza:
Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy kevés boltban kapnak le neked ilyen csípőből a polcról, mert ELVILEG nem fogyó- ,kopóalkatrész.
Ezt a szervizzel rendelkező boltokban szokták hátulról, a műhelyból hozni, ahol kicserélt régi agyból kimentettek ilyet sérülésmentesen. Életemben 1X sikerült ilyet null kilométeresen vennem mindabból a kb. 4-5 alkalomból, amikor kellett, mert én is elbarmoltam kifeszegetés közben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!