Milyen bringát vegyek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 07:07
31/40 anonim válasza:
Nagyobb boltokban többtucat féléből válogathatsz.
32/40 anonim válasza:
De a kisebb boltok is katalógusból meghoznak amit akarsz
34/40 anonim válasza:
Cross/trekkinget vennék a helyedben, azzal legalább lehet haladni, montit ebben az árkategóriában semmi értelme nincs venni úgysem fogod olyan körülmények közt használni, ami indokolná.
35/40 anonim válasza:
TREK márkájút vegyél, az az egyik legjobb: Nella.hu a magyarországi forgalmazó a belvárosban majdnem a nyugatinál a Kálmán Imre utca elején. Neten kinézed, elmész és segítenek a srácok. Mindig vannak kifutó modellek, akciók, kedvezmények stb.
36/40 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. júl. 7. 18:51
37/40 anonim válasza:
Ne köszönj semmit a parasztnak. Azok a bicók ötszáznál kezdődnek.
38/40 anonim válasza:
nem kezdődnek 500nál... honnan szalajtottak téged?
az sem igaz, hogy a trekk lenne a legjobb, nincs legjobb... egy bizonyos összeghatárig a vázakban annyi különbség van, hogy más matrica van rajtuk, de ugyan abban a taiwani illetve kínai gyárban gyártják őket... azonos ár kategóriában pedig kb azonos felszereltségre lehet számítani... most ez kb olyan, hogy az én kedvencem a diamondback, akkor kijelentem, hogy az a legjobb...
39/40 anonim válasza:
Ezt vedd meg, vadállat Amerikában készült Cannondale Manitou telóval, ennyiért jobbat nem kapsz [link]
40/40 anonim válasza:
Nekem van egy eladó nem sokat használt. Ha érdekelj akkor írj egy emailt! Az ára is jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!