Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » GRAND Rock 100 MTB Kerékpár...

Maloriak kérdése:

GRAND Rock 100 MTB Kerékpár "kezdőknek" mennyire éri meg?

Figyelt kérdés

nem akarok túl sokat költeni rá, jelenleg 70 körül mozog a 2015-ös modell.

[link]

2015. jún. 26. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Kedves legyek vagy őszinte?

Engedd meg az utóbbit.

Ha terepen is használni akarod, akkor kb felejtsd el. Ez még nem az a kategória.

Sima földúton még talán elmegy.

Ez a bicikli csak jól néz ki, de itt kb ki is merülnek a pozitívumai.

Ennyiből már egy rohadt jó használt biciklit kapsz amit nyugodtan használhatsz terepen is.

Öcsém szállítással együtt vett 39e-ért egy régebbi Scott-ot LX felszereltséggel. Igaz teló nem volt benne, meg néhány dolgot ki is kellett cserélni. Viszont arra inkább bíznám a biztonságom és az életem, mint erre. 70e-ből ha vesz hozzá egy használt telót még az i beleférne neki. És az a teló nem ilyen gagyi lenne.

2015. jún. 26. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
mi az, hogy kezdőknek? miben kezdő? most tanulsz biciklizni?
2015. jún. 26. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Tény, hogy egy használt régebbi géppel valószínűleg jobban járnál, de a Shimano Tourney azért már nem az ipari szemét kategória, szerintem vállalható. Nekem csak a hajtókar szúrja a szemem, azért abból rakhattak volna rá egy alut.. (meg a nyeregcsőből).
2015. jún. 26. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Acél váz, meg acél kiegészítők 2015-ben? Szerintem ne büntesd magad ezzel a bicajjal. Használtat vegyél, vagy ha nem értesz hozzá és mindenképp újat szeretnél, akkor menj a Decathlonba Btwin Rockrider 340-ért.
2015. jún. 26. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

"Shimano Tourney azért már nem az ipari szemét kategória"

Pont, hogy a Tourney még szemét kategória, nem sokat ér, kb a legalja a Shimano termékcsaládoknak.

70k-ért új MTB-szerű bringát én nem vennék. Illetve akkor nem, ha terepezni szeretnék.

2015. jún. 26. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
ha a Shimano Tourney nem a szemét kategória, akkor mi az szerinted?
2015. jún. 26. 23:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Napi munkába járás lenne a cél. Oda-vissza kb 10 km, meg leginább városon belül.

Terepre max hétvégente vinném.

Utánanézek akkor a használt piacon is!

Köszönöm

2015. jún. 27. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!