Budapesten a Nyugati-pályudvartól a Déli-pályaudvarra hogyan lehet biciklivel átjutni?
Balatoni bringa túrát tervezek, arrafelé a vonat a Déliből indul, én viszont a Nyugatiba érkezek be. Nem vagyok ismerős egyáltalán bringával Budapesten, hogyan és mennyi idő alatt érek át? Mindenképpen csak engedélyezett és biztonságos útvonalat ajánljatok kérlek, nem szeretnék tilosban járni :)
Köszi
Nincs bicikliut vegig. A Nyugatitol a Batthyany terig van, onnan viszont siman felmesz a Csalogany utcan a Szell Kalman terig (na jo, moszkva ter), majd egy szep ives balkanyarral a Delihez jutsz.
Egyebkent meg: [link]
Egyelőre a Nyugati le van zárva, biztos, hogy oda fogsz befutni?
Én mondjuk a Szent István körút-Margit körút-Krisztina körút vonalon mennék. Ez úgy 4 km, fél órát rászámolnék, ami persze soknak tűnik, de ha nem vagy gyakorlott bringás Pesten és cuccal tekersz, akkor kelleni fog. Itt végig szabad menned bringával, nagykörúton figyelj, mert a belső sávért elvileg bünti jár. Külsőben menj, minimum ajtónyitásnyi távra a parkolóktól, különben lecsaphat egy idióta, amikor kivágja eléd az ajtaját.
Nem most mennék, augusztusban lenne a túra, most kezdtem tervezni.
Jó ez a térkép. Olyan térkép nincs esetleg ami úgymond inverz, tehát a tiltások vannak rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!