Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Budapesten a Nyugati-pályudvar...

Budapesten a Nyugati-pályudvartól a Déli-pályaudvarra hogyan lehet biciklivel átjutni?

Figyelt kérdés

Balatoni bringa túrát tervezek, arrafelé a vonat a Déliből indul, én viszont a Nyugatiba érkezek be. Nem vagyok ismerős egyáltalán bringával Budapesten, hogyan és mennyi idő alatt érek át? Mindenképpen csak engedélyezett és biztonságos útvonalat ajánljatok kérlek, nem szeretnék tilosban járni :)

Köszi

2015. jún. 24. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs bicikliut vegig. A Nyugatitol a Batthyany terig van, onnan viszont siman felmesz a Csalogany utcan a Szell Kalman terig (na jo, moszkva ter), majd egy szep ives balkanyarral a Delihez jutsz.

Egyebkent meg: [link]

2015. jún. 24. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyelőre a Nyugati le van zárva, biztos, hogy oda fogsz befutni?

Én mondjuk a Szent István körút-Margit körút-Krisztina körút vonalon mennék. Ez úgy 4 km, fél órát rászámolnék, ami persze soknak tűnik, de ha nem vagy gyakorlott bringás Pesten és cuccal tekersz, akkor kelleni fog. Itt végig szabad menned bringával, nagykörúton figyelj, mert a belső sávért elvileg bünti jár. Külsőben menj, minimum ajtónyitásnyi távra a parkolóktól, különben lecsaphat egy idióta, amikor kivágja eléd az ajtaját.

2015. jún. 24. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem most mennék, augusztusban lenne a túra, most kezdtem tervezni.

Jó ez a térkép. Olyan térkép nincs esetleg ami úgymond inverz, tehát a tiltások vannak rajta?

2015. jún. 24. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Tiltasok az utcasarkokon vannak (ha vannak), kozlekedesi tablaknak hivjak oket! Arra mesz amerre csak akarsz, ha azt tablak nem tiltjak. Errol szol a KRESZ! :)
2015. jún. 25. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A behajtani tilosba ne menj be - értelemszerűen - kivéve, ha jelölve van az egyirányú utcában a kétirányú biciklisforgalom. Ilyen egyre több helyen van a városban, de azért érdemes vigyázni, mert nem minden autósnak esik le, hogy kétfelől jöhet bringás.
2015. jún. 25. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan tiltásokra gondolsz, mint a biciklivel behajtani tilos tábla, ilyenek sehol nincsenek a Nyugati és a Déli közti városrészekben. Az 1-es vagy a 2-es által leírt útvonalon szépen gond nélkül átjutsz a Délibe, a világon semmilyen tiltás nincs menet közben.
2015. jún. 26. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!