Csepel Royal 3* megfelelő lenne?
Figyelt kérdés
Nézegettem még ilyen egyszerűbb stílusú bicikliket, de eddig a csepel jön be a legjobban.. :D
Még talán a Neuzer Skid ( [link]
ami bejön.
Na szóval a kérdésem az, h rakhatnék-e egy kicsit vastagabb gumit a biciklikre? Kicsit furán állok a virsligumikhoz. Valamint, hogy mindkettőnél van lehetpség sima singlespeed módra?
2015. jún. 23. 21:14
1/10 anonim válasza:
Sokszor látok trekking felnis-gumis ss-t,fixit,de a virslivel néz ki jól,szóval bele lehet feszíteni a vastagabb kereket.Valamint az új fényezésű,de old school vékonyabb vázzal hajlított villával klassz igazán nem ezzel az új fajtával amit te akarsz- [link]
4/10 anonim válasza:
nekem royal 3* om van utálom mint a fene, 622/26-os guminál vastagabbat nagyon nem visel el.
6/10 anonim válasza:
de nem tapasztalatból mondom, de szerintem az még befér... de majd holnap megnézem ha el nem felejtem.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2015. jún. 23. 22:41
8/10 Dreigang válasza:
Vékonyabb/keményebbre fújt gumival könnyebb tekerni, a vastagabb, ballonosabb viszont rugalmasabb (hazai gidrek-gödrök), csukló/popó kímélőbb.
9/10 anonim válasza:
Hazai gidrek-gödrök...
Menj ki new york-ba, bringázz és soha többet nem fogod szidni a magyar utakat, kimondottan jó útjaink vannak világ átlagban.
10/10 A kérdező kommentje:
Csak tudnám, hogy ráférne-e a nagyibb gumi :D
2015. jún. 24. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!