Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Citadel vagy Spyral márkájú u...

Citadel vagy Spyral márkájú u lakat?

Figyelt kérdés
Melyik masszívabb, biztonságosabb? Vélemények, tapasztalatok jöhetnek.:)
2015. jún. 23. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:

mindkét márkának van több modellje is, szóval így megmondani lehetetlen... u lakatnál arra kell figyelni, hogy ne körkulcsos legyen, mert akkor egy masszívabb műanyagdarabbal ki lehet nyitni.

egyébként amit át akarnak vágni, azt átvágják.

én ulakatot vennék utoljára

https://www.youtube.com/watch?v=tauVZScXCYo

2015. jún. 23. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is néztem már, illetve rengeteg tapasztalatot olvastam, videót néztem, viszont a többi sem erősebb általában sajnos, ha csak nem egy 3-4 kilós láncról beszélünk, de azt is 1-2 perc átvágni megfelelő eszközzel. Tanácstalan vagyok, hogy melyik lenne viszonylag biztonságos lakat.. Szomorú, hogy az ember nem tudja mivel védekezzen hatékonyan az enyves kezűekkel szemben.
2015. jún. 23. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
én max boltba beugrásnál hagyom ott a bringáimat 15-20 perc nagyon maximum, de azt csak olyan környéken, amiben eleve megbízom. Én egy Abus uGrip Bordo -t használok csakis a minimális helyigénye miatt.
2015. jún. 23. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Én egy picit olcsóbb kategóriájúra gondoltam..:) Köszönöm a segítséget.:)
2015. jún. 23. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
2015. jún. 23. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Citadel, ha ezek közül kell választani.

Mondjuk én Abussal láncolom. A lakatolás titka pedig az, hogy legyen legalább egy drágábbnak kinéző bringa a láthatáron, amin gyengébb a lakat, mint a tied.

2015. jún. 24. 10:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Velotechen is gondolkozom.. Hat azert ezek kozul kerdem, mert ugyan lehet, hogy nem olyan jo minoseguek, mint pl az Abus, Kryptonite, de joval penztarca baratibbak, nalam pedig annak is szempontnak kell lennie.:) Igen, ez torvenyszeru.:D
2015. jún. 24. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
jó videó, de nincs olyan zár, amit nem lehet átvágni.
2015. jún. 24. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom sajna.:)
2015. jún. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!