Campagnolo 980 a maga idejében kategóriájában milyen szintet képviselt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 20:18
1/11 anonim válasza:
"Entry level group from Campagnolo in the early mid 80's"
2/11 Wadmalac válasza:
Ez egy "alap" váltó volt, a Nuovo Record volt akkor a csúcs.
3/11 anonim válasza:
De lehet csak az idő szépíti meg számomra, de akkoriban 80-90-es évek, egy "alap belépő" szintű váltó, milliószor megbízhatóbb és jobb minőségű volt, mint ma egy mai "modern" belépő kategóriás váltó... Mo sem nagyobb bizonyíték, hogy még most is egy ilyen van az egyik bringámon.
4/11 Wadmalac válasza:
Nem véletlenül használok egy full '98-as Ultegra 600 szettet a mai napig. :)
Kinyírhatatlan. :D
5/11 anonim válasza:
Én a fogaskerekeket nem értem:D Olvasom a fórumokon, hogy a mostaniakat nagyjából évente cserélni kell, én meg csak tavaly nyáron beleraktam vagy 2-3 ezer km-et egy uniglide 6-os sorba (összesen meg bőven 5000 felett, és nem én vagyok az első felhasználó) és kb. semmi kopás nem látszik rajta új sorral összehasonlítva.
6/11 anonim válasza:
Aki ilyet ír, az egyszerűen hülye sokszor, eleve csak fogaskereket nem cserélünk, akkor már teljes hajtásrendszert cserélünk, mivel egymáshoz kopnak össze az alkatrészek... Haveromék baojban edzenek az év nagyrészében, most szombatra is egy 2*es balatonkört terveznek a beteg állatok, évi 15-20ezret minimum letekernek, de még ők sem cserélnek évente hajtást.
8/11 Wadmalac válasza:
" évi 15-20ezret minimum letekernek, de még ők sem cserélnek évente hajtást."
Azért az új, ultravékony, főleg a felső titán-alu lánckerekek úgy meghalnak 5000 km-en, mint a szél.
A régi HG-70-ek olyan 10-15 ezret bírtak. Persze sor+lánc csere együtt.
9/11 anonim válasza:
Nyilván ezért nem ugyan azt használják edzésre mint versenyre.
10/11 Wadmalac válasza:
"Nyilván ezért nem ugyan azt használják edzésre mint versenyre."
Ez is jogos. :D
Az edzőgépeket nyugodtan használhatják a gyártók nyúzóteszt-mintának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!