Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van olyan biciklis program,...

Van olyan biciklis program, ami elérendő célokat is állít?

Figyelt kérdés
Runtasticot használok évek óta, és nagyon meg vagyok vele elégedve, de olyan programot szeretnék ami különböző célok elérésére motiválna. Az is fontos lenne, hogy az eddig megtett kilométereim ne vesszenek kárba, vagyis "át lehessen tölteni". Létezik ilyen? Mit javasoltok?

2015. máj. 24. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Én azt mondom magaban: na most átbiciglizek a harmadik faluba. Ilyen szarságok nélkül is odaérek.
2015. máj. 24. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont a runtasticban vannak ilyenek. Én is azt használom, nem rég megvettem a pro-t is.

Az appok közötti átkonvertálás viszont nem működik rendesen.

Kb 2-3 éve leteszteltem az összes sport trackert, ezt megismételtem kb 2 hete. És nagyon durva hibák lesznek, hogyha átviszed az adatokat az egyik appból a másikba. A konklúzió pedig az volt, hogy még mindig a runtastic a legpontosabb. Számomra fontos volt, hogy a GPS megfelelően működjön. Némelyik app nagyon durva eltéréseket tudott produkálni, mind az útvonalban mind a sebességben. A szívritmus figyelés is abban volt a legpontosabb.

A runban ha felül kiválasztod a sport típust, akkor a Basic workout helyett beállíthatsz valami célt. Mondjuk, hogy X km-t menj Y idő alatt vagy X átlagod legyen stb. Van ott több féle lehetőség is.

2015. máj. 24. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és edzéstervet is tudsz készíteni.
2015. máj. 24. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha mégsem jó a run, akkor még az endomondo-t tudom javasolni. Nálam az végzett a 2. helyen. Bár az már produkált itt-ott érdekes dolgokat, pl komoly GPS hibát olyan útvonalat írt be ami lehetetlen volt házakon keresztül vezetett. Meg a szívritmust sem mutatta itt rendesen. Amikor 2-3 éve csináltam a tesztet, akkor is volt amelyik app ilyen hibát produkált.
2015. máj. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!