Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » BTWIN ROCKRIDER 340 vélemény,...

BTWIN ROCKRIDER 340 vélemény, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
alkatrészek minősége, váz, villa minőség
2015. máj. 18. 17:27
 1/4 anonim válasza:

Nekem kb egy honapja van egy ilyen bringam. En nem vagyok nagy hegyituras,inkabb a varosban meg erdon mezon tekergetek vele. A minoseg kozepes. Nem mentem hegynek,de a hatso kerek egy pontjan mar hozzaer a fekpofa a felnihez minimalisan....gondolom mini 8-as...

A valto patent,de most ideje lesz beallittatnom.

ha nem vagy nagy bringas plusz nem igenyled az elso osztalyu minoseget,en ajanlom laza tekergetesekre.

24/F

2015. máj. 26. 09:37
 2/4 anonim válasza:
Hali! Én tavaly áprilisban vettem Btwin Original 300 Bclip kerékpárt, ez egy fokkal drágább bicikli. Csúcsminőséget nem kell elvárni tőle, bár vásárláskor a Decathlonban beállították, de sokat megyek vele a városban, hamar zötyögni kezdett a kormánycsavar, már a váltót is be kellene állítani és a fékek hamar meglazulnak. A kerékkel én sem vagyok elégedett, kicsit mintha 8-as lenne benne, de ez lehet csak a többi dolog nem megfelelő beállításától is. Egyébként estem vele többször és azóta nem volt karbantartva, viszont nem is ment rajta tönkre semmi! A vázra élettartam garanciát adnak és kisebb bringaszervizben 3-4000.-ért beállítják pöpecre. Attól is függ, mire szeretnéd, városi tekerésre, országútra és kisebb emelkedőkre szerintem remek hobbi bicikli, viszont kemény terepen már nem állja meg a helyét. Anno néztem a Rockrider 340-est is, de nekem az Original masszívabbnak tűnt (pl a váz) és kipróbálva is jobban éreztem magam rajta. Mindent egybevetve én a sajátomat csak javasolni tudom, nagyon sokat tekertem vele mindenfelé és remek szolgálatot tesz, de csúcsminőséget tényleg nem kell elvárni tőle. Szerintem ha kibírsz egy 10-essel többet, akkor inkább ezt vedd meg, a Decathlonban szokott tavasszal és ősszel 0% kamatos áruhitel lenni, én is arra vettem, és minden szuperül ment - a bringával együtt. Remélem, segítettem! :)
2015. máj. 26. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok a merev villás bringák híve. Javarészt erdős utakon, aszfalton bringázni.
2015. máj. 26. 19:42
 4/4 anonim válasza:

Azóta már el is lopták. Most autóm van.

1. Voltam. :DDD

2019. júl. 27. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!