A kerékpározás milyen izmokat mozgat meg?
Figyelt kérdés
sziasztok most tartok a 2.heti alkalomnál minden nap 15-20 km -er es azt vettem észre hogy a bicebszem is nőtt#kerékpár #Izom bicikli
2015. máj. 9. 19:53
1/7 anonim válasza:
megmozgatni megmozgathat mindent, de ha a bicepszed is nő tőle, akkor siralmas a fizikai állapotod :)
2/7 anonim válasza:
A bicepszed nem nagyon nő ettől, ahhoz erősítő edzés kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem de lehet ti úgy gondoljátok hogy nagyon lehet hülyén fogalmaztam nem negyon nőtt csak uggy amikor kezdtem ahoz képest változott
2015. máj. 9. 20:02
4/7 anonim válasza:
Ha te úgy látod,akkor okés, de nézd meg a kerékpárosokat, nem annyira izmos a karjuk. Kb mint egy kislánynak.
5/7 A kérdező kommentje:
Jolvan vágom xd
2015. máj. 9. 20:08
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit szálkásodtál nem? Amiatt tűnhet izmosabbnak
7/7 anonim válasza:
a kerékpározás tereptől függően főleg kardió edzés így lehet tőle fogyni
leginkább az alsó végtagi izmok erősödnek, vádli, fenék, elülső combizom,
tehermentesíti az ízületeket ezért is jó sport a futással ellentétbe ami nagy terhelés számukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!