Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a (Mtb)...

Mi a véleményetek a (Mtb) Dema Iseo 5. 0 2015 Kerékpárról?

Figyelt kérdés

Könnyű terepen, földúton használnám és néha aszfalt. Nem sok mindent találni a Dema bringákról. Én azt olvastam, hogy főleg alacsony és középkategóriás minőségi bringákat gyártanak. Nektek mi a véleményetek erről?

[link]

Ha ez nem jó, akkor ti mit ajánlanátok helyette? 300 euró a keretem rá (Kb 93 000ft). Tárcsafék mindenképp kell rá.

#kerékpár #mountain bike #2015 #Dema #Dema iseo 5.0 #iseo
2015. máj. 5. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy a Dema szlovák márka...
2015. máj. 5. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:

a lehető leggagyibb alkatrészekkel felszerelt csicsás vacak...

egy értelmes tárcsafék rendszer ára 40-50ezernél kezdődik, belátható, hogy egy 90ezer ft-s bringán nem az van...

de ha ipari hulladék kell, akkor vedd meg a csicsást... de ebben az árkategóriában újonnan a tárcsaféket felejtsd el.

2015. máj. 5. 15:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Most csak azért mondjátok le mert szlovák márka? Tudomásom szerint azért a Shimano nem gagyi váltó. A kereke is erősített dupla falú és gyárilag is Rubenás gumi található rajta, ami tudomásom szerint szintén nem egy gagyi darab. Szerintem azért az ár/érték aránya elég jó, de inkább kérdezek, mert hülye kérdés nincs, csak hülye gyerek.
2015. máj. 5. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Shimanobol is van szar, tarcsafek rajta gagyi, hatso agy adok neki 1200 km t 90 k bol ha vehetsz egy minosegi hasznalt esetleg ha szerencsed van felig xt felszerelessel

Novatech kazettas agyal truvativvagy jobb hajtassal miert ne venned meg.. Tobbet megsporolsz vele idovel ha fejleszteni akarod kevesebbet kell koltened Van egy jo V feked felesleges a tarcsa 90 kbol hasznaltan vehetsz egy felso kozepkategoriat vagy egy alsot amit eleg hamar mrg fogsz banni 90 ert olyat kapsz ami uzletben 200. Marzochi manitou shox teloknal ne add lejebb

2015. máj. 5. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A legnagyobb gond a vázzal van. Márpedig, ha az ramaty, akkor az egész bringa ramaty. Ennyi pénzből a Decathlonban már lényegesen jobb kerékpárt kapsz, de én valószínűleg az olcsóbban kapható tavalyi modellek között keresgélnék: Kelly's Viper 30 vagy Gepida Mundo.
2015. máj. 5. 17:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de végül megrendeltem ezt az Dema iseo 5.0 bringát. A Testvéremnek Dema ecco 1.0 van már egy ideje, amit jómagam is használtam már párszor, és az is tökéletesen megfelelt minden elvárásomnak. Bízom abban, hogy az iseo is nagyon jó bringa lesz, és hűségesen szolgál majd kilométereken át.
2015. máj. 5. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

simano váltók sorrendben mtb esetében kb így néznek ki, amit érdemes megvenni az az acera-tól felfelé.:

Tourney-Altus-Acera-Alivio-Deore-DeoreLX-DeoreSLX- DeoreXT- DeoreXTR

2015. máj. 5. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Skacok, azóta már megvan a bringa. 670km-t raktam bele eddig. Nagyon jó, megérte az árát szerintem! :)
2015. aug. 28. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!