Kerékpárnál első tárcsafék súrolódik?
Figyelt kérdés
Hayes Mx 5 mechanikus tárcsaféket használok 3 napja, ahogy kihoztam a boltból az első tárcsa egy kicsit súrolja a fékpofát. A fék bekopásával meg fog oldódni vagy lehet hogy van a tárcsába egy kis nyolcas? Mi segítene?2015. ápr. 23. 14:39
1/1 anonim válasza:
én is nemrég vettem meg az első tárcsafékes montimat, diák koromban rengeteget melóztam egy helyi szervízben, de akkoriban a tárcsafék még valami futurisztikus csak magazinokban látható álom dolog volt, így lövésem nem volt a tárcsafékről... az enyém is súrlódott, uh szétszedtem, megszakértettem, megszereltem, ráment 1 órám, de nem rakéta tudomány ez sem... ha te képtelennek érzed magad rá, akkor meg vidd vissza és problémázz, vagy vidd el egy szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!