Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Létezik olyan agy hogy DT...

Létezik olyan agy hogy DT swiss XR1?

Figyelt kérdés
Létezi esélyes hogy létezik mert nekem is ilyen van, ráadásul kerékszettként. Akár hol néztem semilyen infót nem találtam DT XR1 es agyról. A DT saját oldalán sincs róla semmi. Olvastam olyat hogy az XR1 agy valójában DT370es, de semmi meggyőző bizonyítékot nem írnak róla. Arra is gondolltam hogy ez csak egy matricaszett, és valójában nem is forgalmaztak XR1 név alatt futó kerékszettet/agyat. Segítségeteket előre is köszönöm.

2015. ápr. 21. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Az XR1 a Scott számára készített OEM kerékszett volt. Hogy melyik agy és felni volt a kiindulási alap azt nem tudom.
2015. ápr. 21. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 21. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen ezt a hirdetést én is megtaláltam, és így is néz ki a felni, azzal a különbséggel hogy az enyim 32 furatos.
2015. ápr. 21. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Hat akkor?

Nekem meg 28lyukas dt370agyam van.

De elvileg csak 32-36lyukas van belole.

2015. ápr. 22. 08:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért furcsállom hogy a dt nem egy ratyi márka, és mégsem lehet megtalálni bizonyos alkatrészeik leírását.
2015. ápr. 22. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:

A dt370elso agyam 28lyukas es gyarilag aero kullofuratos.

Holott elvileg csak korfuratos letezik.

Vannak.erdekes dolgok.

2015. ápr. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!