Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kerékpárról?

Figyelt kérdés

[link]

Kb 100.000 alatt tudok biciklit venni és ez pont kinéztem magamnak.Véleményetek?

2015. ápr. 18. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a második most pont akcióban van, Acera első és hátsó váltó, 100mm rugóút, jobb annál amit elsőre linkeltem itt és sokkal jobb annál mint amit te beraktál. A Shimano Tourney is elmegy, de az acera több lépcsővel felette van szintben.A Márka is jó, nekem is rock machinem van, elégedett vagyok vele, bár én már elég rendesen testre szabtam.. :)

[link]

Érdemes lenne valahogy megnézned is, bár ez egy webáruház, de esetleg le tudod velük beszélni... ha nagyon el akarnak valamit adni akkor ez nem lehet akadály.

2015. ápr. 18. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Olcsóbb kategóriában érdemes a Decathlonosokat is megnézni.

[link]

Sram X4 már egy egészen tisztes darab váltónak. A villa is 80 milliméteres (nem írja, de amúgy a B'twin villákat is a Suntour gyártja)

Csak egy szerelővel utána érdemes megnézetni, mert a Dekások elég hanyagul szerelik össze a bicajokat.

2015. ápr. 18. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Használt szóba sem jöhet?

Használtan sokkal jobbat kaphatsz ennyiért. Sajnos a használt biciklik értéke drasztikusan csökken. Ez az eladónak rossz, viszont ha venni akar valaki, akkor annak jó.

Minimum 1 de inkább 2 kategóriával feljebbi alkatrészeket lesznek rajta, ugyanennyiért. A telót kell megnézni, hogy ne lógjon. Az eléggé látszik egy gépen, hogy rendben van tartva és be van állítva.

Persze ehhez némileg érteni kell a bicókhoz, hogy mit figyelj.

2015. ápr. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!