Ha új láncot veszek a biciklimre, akkor mikre kell figyelni?
Figyelt kérdés
például a hossz számít valamit? vagy a szélesség?2015. ápr. 16. 19:20
1/3 anonim válasza:
A lényeg, hogy a lánc a hátsó fokozatok számához passzoljon (7/8/9/10 sebesség). A hosszt magadnak kell belőni, vagy vidd szervizbe.
2/3 anonim válasza:
ahogy fentebb írták az tökéletes, annyival egészíteném ki, hogyha láncot cserélsz akkor hátsó fogaskeréksort is kellene, hátsó váltóban a fogaskerekeket meg elől hajtókart lánctányérokkal, ha szétszedhető akkor csak lánctányért, nekem egybe van öntve így kompletten kell. Bár ez nem biztos hogy kell, de én így kompletten szoktam cserélni.
3/3 anonim válasza:
Ha láncot cserélsz, szinte biztos, hogy hátsó sort is kell, és jó esélyes, hogy hajtóművet is. Ha tudatosan kezeled a témát, lehet egy idő után csak láncot is cserélni, de asszem most nem az a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!