Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha új láncot veszek a biciklim...

Ha új láncot veszek a biciklimre, akkor mikre kell figyelni?

Figyelt kérdés
például a hossz számít valamit? vagy a szélesség?
2015. ápr. 16. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy a lánc a hátsó fokozatok számához passzoljon (7/8/9/10 sebesség). A hosszt magadnak kell belőni, vagy vidd szervizbe.
2015. ápr. 16. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
ahogy fentebb írták az tökéletes, annyival egészíteném ki, hogyha láncot cserélsz akkor hátsó fogaskeréksort is kellene, hátsó váltóban a fogaskerekeket meg elől hajtókart lánctányérokkal, ha szétszedhető akkor csak lánctányért, nekem egybe van öntve így kompletten kell. Bár ez nem biztos hogy kell, de én így kompletten szoktam cserélni.
2015. ápr. 17. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha láncot cserélsz, szinte biztos, hogy hátsó sort is kell, és jó esélyes, hogy hajtóművet is. Ha tudatosan kezeled a témát, lehet egy idő után csak láncot is cserélni, de asszem most nem az a helyzet :)
2015. ápr. 17. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!