54-es versenybicikli jó a 173 centis magasságomhoz?
Mint most is, csak a sajat tapasztalatomat irom le: 183 magas, tok normalis alkatu vagyok es 56-os bringam van.
Szerintem egy 54-es kenyelmesebb lenne. Nincs tul nagy gond a mostani merettel sem, de az 54-es kenyelmesebb lenne. Eleinte probaltam a stucni hosszaval jatszani, de aztan belattam, hogy az orszagutira nem veletlenul raknak olyan hosszu stucnikat. Most mar gyarilag a stucnival egybe epitett karbon kormanyom van (termeszetesen ahogy illik hosszu a stucni) ... es most megint ugy erzem, hogy jobb lenne egy par centivel kisebb vaz. 25mm-t meg tudnek visszaszerezni, ha a jelenlegi hatrahajlo nyeregcsovemet kicserelnem egy egyenesre, de nem olyan olcso egy karbon nyeregcso, hogy csak ugy cserelgesse, mint mas az alsogatyajat, szoval megint csak az a vege, hogy egy 54-esnek jobban orulnek.
Szoval szerintem (de ez csak is az en velemenyem) az 54-es siman jo lehet neked, de szerintem egy kisebb vazzal kenyelmesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!