Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért szorul a kerék?

Miért szorul a kerék?

Figyelt kérdés

Egyszer menetkozbe leallt a hatso kerekem nem a fek a hibaja. Leakartam szedni es ott szembesultem, hogy nem tudom mert szorul az egyik csavar. Csinaltam kepet remelem tudtok segiteni mert mar ott tartok h a csavar deformalodik mert olyan erosen probalom megse mozdul.

[link]

2015. ápr. 3. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Tehát mi a gond? Az, hogy nem fordul el a kerék, vagy hogy nem tudod kilazítani a csavart?

Jó volna, ha tudnál küldeni egy képet a tengely másik végéről is.

2015. ápr. 3. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem forog a kerek de gondolom ez kovetkezik abbol h szorul a csavar. Masik oldalon konnyeden letudtam szedni a csavart.
2015. ápr. 3. 16:20
 3/4 anonim válasza:
Ha le akarod szedni ezt a csavart, akkor mosd le, használj csavarlazítót (jobb híján olajat) és csőkulcsot. Látszik, hogy már szétkented a csavart.
2015. ápr. 6. 19:26
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

Ne villáskulccsal próbálkozz, csillagkulcs vagy speckó kerékpárkulcs kell:

[link]

Szerintem egyébként a kónuszod elszabadult a kontraanyától és behúzta magát, attól szorul a kerék. Jó eséllyel bele is tenyerelt facán a csapágycsészébe. Nézesd meg szervizben, mert könnyen lehet, hogy az agy odavan.

2015. ápr. 7. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!