Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen bicajt vegyek? (többi...

Torro Botond kérdése:

Milyen bicajt vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olyat keresek ami jó terepen és aszfalton is...leginkább az UMF Hardy4-es modellje tetszik a legjobban??Esetleg tudtok ajánlani ehhez hasonló bicikli típusokat???

2015. márc. 25. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Kross Level B4-et vettem. Ezzel nyugodtan el lehet menni egy hosszabb túrára, de terepen is megállja a helyét.
2015. márc. 25. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont freeride gépet néztél ki erre a célra? Szerintem 29er MTB-k között nézelődj, egy külső gumi cserével gyakorlatilag trekkinggé alakíthatod.
2015. márc. 25. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:

United Merida Freeride.

A.hardy attol.megax dirt gep.

A freddy a Fr gep te!

2015. márc. 25. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz, ez dirt, én beszéltem félre.

Mindenestre ez a tényen nem változtat, hogy ez inkább mókázásra van kitalálva. Se terepen se aszfalton nem lehet vele kényelmesen közlekedni.

2015. márc. 26. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Még hogy nem lehet vele kényelmesen közlekedni... :D

umf hardy 3am van tökéletesen meg vagyok vele elégedve napi 25-30 km ert tekerek vele aszfalton földúton kavicsos úton egyaránt megyek minden alkalommal.

Ha umfet esetleg nem találnál még a magellan polarx is jó ilyen kategóriában.

2015. márc. 26. 21:39
 6/6 Munkissrác válasza:

Mivel az aszfalt kerékpár nem megy terepen, ezért terep kerékpárt kell venned ami megy aszfalton:

Itt biztos találsz olyat:

[link]

2015. márc. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!