Milyenek a tapasztalataitok a B'TWIN kerékpárokról?
Csak akkor javasolnám, hogy csak akkor vegyél ha csak NAGYON hobbi szinten érdekel a biciklizés. (Tehát évi kétszer lemész vele a ház elé és kész.)
Sőt! Akkor se! Menj el bringás boltba, minden szint, kategória, és árkategória meg van.
Itt sok tesztet találsz.
Azert az elso valaszoloval vitaba szalnek mert anno a rockrider 8.1 full sram x7szettel,truvativ firex hajtomuvel,stb stb 212000Ftert vert mindent.
Mikor meglattam a 2Xannyiba lerult Cannondale-emmel,majdnem sirtam,hogy (a vazat leszamitva) az enyem sehol sincs.
Tehat a felszereltseg 5os.
Én nemrégiben új kerékpár vásárláskor szemeztem a Rockrider 540-nel, de végül többért vásároltam, más márkát.
Összességében én azt figyeltem meg, hogy ugyanazon az áron általában egy kategóriával jobban vannak felszerelve mint a nagyobb márkák masinái, ez mindenképpen szimpatikus. Ráadásul a vázaikra örökgaranciát adnak. Montiknál szeretik a Sram alkatrészeket, akik erre kukacosak, azoknak jó hír. Nekem magam részéről semmi bajom a Shimanoval.
Három dolog van ami számomra picit antipatikussá teszi a márkát, egyik sem egy igazán komoly probléma:
1, A Decathlonos rossz tapasztalatok úgy általában. Az eladók 90%-a hozzánemértő, a szervizük legendásan lassú és gyér,. De hát ugye nem kötelező ott javíttatni.
2, Szerintem jellegtelen külsejű bicajok. Ez ízlés kérdése, engem igazából a kinézete egyiknek sem fogott meg.
3, A kínálatukban a csúcsmodellek mellett ott virítanak a Tesó-bike szintű gagyik is. Ettől szerintem kicsit komolytalannak tűnik a cég. Gondolom a kereslet alakította így, aki Specialized, KTM, Cube vagy hasonló márkákat keresgél sokpénzért nyilván nem a Dekába megy első körben.
Mindezek ellenére egyáltalán nem tartom egy rossz márkának, ha most 100-150ezerből kéne kerékpárt vásárolnom valószínűleg ott néznék körbe elsőként. Csak aztán egyből vinném egy rendes szervizbe, hogy rakják össze normálisan.
Elég körülnézni velencei-tó, balaton bicikliútjain, minden második bringa b'twin...
Mióta a kérdés kiíródott, az egyik legnépszerűbb bringa lett... azóta nekem is az van, 540-de teljes hajtásrendszert cseréltem deore-ra mert használtan nagyon olcsón jutottam hozzá...
A 150ezer alatti kategóriák ár/érték arányban verhetetlenek, +időnként vannak olyan akciók, hogy hihetetlen... az 540 esemet full altus szettel 89.000ért vettem leakciózva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!