190cm-es magassághoz dirt bicikli vázméret?
Figyelt kérdés
Konkrét bicót tudnátok ajánlani? Nemnagyon értem a vázméretezést, pedig sokat nézelődtem, de úgylátszik hülye vagyok hozzá. Használtan szeretnék venni olyan max 80k-ba.2015. márc. 11. 22:23
1/6 anonim válasza:
Nincs nagyon vázméret van 13,5 és 14 meg 14,5 ezek jók dirtre csak a hosszúsága én 180cm vagyok és egy Gepida Karaton ép elég hosszú már kezd rövid lenni de egy Hardy az elég hosszú szokott lenni.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam 2 haverom hardyját is, egyol 5-ös másik 3-mas volt, kicsinek éreztem mind2-t, de tényleg.
2015. márc. 16. 18:10
3/6 anonim válasza:
Hát igen kicsinek kicsi (alacsony gondolom arra érted) de itt a hosszúság számít. Vagyis pl ne verd be a térded a kormányba.
4/6 A kérdező kommentje:
Na igen, pont arra gondoltam ,a hosszra, és igen pont pl a kormány zavar, hogy túl közel van.
2015. márc. 23. 20:32
5/6 anonim válasza:
Akkor baj van. :/ Talán ha látsz olyat hogy magellan polarx table top long vagy mi a neve az elvileg jó lenne neked is ELVILEG.
6/6 A kérdező kommentje:
:(
2015. ápr. 25. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!