Mit gondoltok a Lidl-ben kapható kerékpáros cipőről?
Az előző, 2014-es modell (ugyanúgy Crivit márkanév alatt) csak azoktól kapott jó kritikákat, akiknek első bringás cipőjük volt ez, szóval viszonyítási alap nélkül.
Annak fő hibája az volt, hogy a talp mintázata nem elég magas, a felszerelt stopli kiáll a talpmintából (méghozzá a talpsíkhoz képest ferdén) és ezért járáskor kopik és csúszik, macskakövön korcsolyázni lehet vele. Maga a talpgumi is kemény, csúszós volt.
Egyébként tartósságra nem láttam kritikát.
A most reklámozott modell külsőre is jobbnak tűnik, remélhetőleg a minősége is javult.
Ha a stopli besüllyesztési mélységén nem változtattak, akkor én nem ajánlanám, kínszenvedés lesz vele leszállni a lóról és gyalogolni.
Lehet, hogy simán én vagyok túl kukacos/elfogult, nekem két pár Northwave van otthon, az egyik pár 12, a másik 8 éves és még mindig tökéletesek, én nagyon elégedett vagyok.
De amint látom, most 25 alatt nem lehet kapni, szóval ez egy másik világ.
Vettél ilyen cipőt?
Amúgy ha nem jó, akkor vissza viszed, hogy rossz a méret és kész. Vissza adják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!