Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Napi 25 km kerékpározás...

Napi 25 km kerékpározás mennyire egészséges?

Figyelt kérdés
Futárként...
2015. márc. 1. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát nem vagy valami brutálfutár napi 25km-el, az kb semmi, én csak ma 50-et tekertem, pedig alsó hangon dagadt vagyok,meg 1 új mínuszban is vagyok :d mondjuk az sok vizet nem zavar, amíg váltani nem akarok... mondjuk nem futárként, 25km az kb egy átlagos munkába járós napom.

Az egészséget pedig nem tudom milyen mértékegységben fejezzem ki, tehát, nem tudom megmondani, mennyire egészséges. biztos nagyon...

2015. márc. 1. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
nem új, hanem ujj... :D
2015. márc. 1. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Aranyér,kopó térdizület,baleseti kockázat,stb.

Szerinted?

2015. márc. 1. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves #3:

Akkor ki se lépj az ajtón, mert mindezek a boltba sétálás közben is meglephetnek.

2015. márc. 2. 09:23
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
100%

Egészségesebb, mint autóban ücsörögni...

Egészségesebb, mint gyalogolni...

Egészségesebb, mint a tömegközlekedés...

Egészségesebb, mint motoron/robogón gubbasztani...

Szerinted?

2015. márc. 2. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én napi 30 km mellett 10 kilót fogytam, úgy hogy 2-3-szor annyit ettem, mint előtte:D
2015. márc. 4. 15:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Én reggel megeszek egy zsömlét és utánna tekerek 25 km-ert.

50 kiló vagyok 26 évesen, akkor ennek nem lesz túl jó vége ugye?

2015. márc. 5. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Logikusan te nem fogsz 10 kilót fogyni:) Elég sok minden függ attól, hogy milyen ütemű, tempójú az a kerékpározás, de jó eséllyel többet kell majd enned ahhoz, hogy tudd csinálni. 50 kilóban (persze magasságtól, nemtől, edzettségtől is függ) nem sok tartalék van, el tudnám képzelni, hogy egy nehezebb nap után leszédülnél.
2015. márc. 6. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!