Milyen merevvázas, legalább 100mm rugóutas mtb bringát ajánlanátok sárdagasztós hegyi utakra, ami szereti a lejtőzést, és ugri-bugrit is tűri?
Tesòkám!
Hidd el,hogy te nem komolyan bringázol.
Egy kèrdèst se tudsz feltenni:"merevvázas legalább 100mm rugòutas..." :)
Inkább merevfarú,de legalább 100mm-e teleszkòppal rendelkező.....Nem?
Na mindegy.
Egyèbkènt egy merev mtb nem ugrálásra van tervezve.
Vegyèl valami dirt gèpet.
De ha okos vagy 300ert akár Fr/DHgèpet is kapsz használtan.
UMF Freddy,Cannondale Gemini stb.
Bohòckodni jò lesz az neked.
Utolsónak üzenem, hogy Magyarországon egy-két kör jános-hegyi esetleg eplényi őrültködésen kívül semmi értelme DH bringát venni.
Pár olyan ami nem rossz:
Ez így leakciózva tuti vétel, ha nem riaszt a nagy kerék. Szvsz 300 alatt jobbat nem nagyon kapsz, az egyetlen probléma vele talán az a 160-as tárcsa elöl, de ha nem vagy több 80 kilónál akkor röhögve megfog az is. Viszont levegős villa ezen az áron ajándék.
Valamivel komolyabb 27,5-es lényegesen többért. Ezen már a tárcsafék is egy erősebb darab.
Előzőnek a kistestvére, olcsóbb, itt-ott gyengébb, a legfájóbb pont talán a rugós villa.
Valahol a kettő között van, levegős villa jó, váltók jók, személy szerint a Tektro fékekről sok jót nem hallottam, de még vállalható kompromisszum.
Na most így hirtelen ezeket találtam akciósan.
látom valami túlbuzgó kis okoska eltávolíttatta a válaszom... szóval most link nélkül, öcsémmel most vettünk két 2014-es merida big nine 300-ast, testbike-on az egyetlen egy véleményezett ilyen kecske öcsémé.
Én meg vagyok vele tökéletesen elégedve, talán a teló a gyenge pont, majd azt cserélem, akkor kb pont 300ban lesz a kecske. Öcsém némileg finnyásabb kötözködősebb és nem utolsó sorban kur**a sokat bringázik, de előbb vesz új alkatrészt, minthogy vigyázzon valamire szal ő eléggé lehúzza, de ő is imádja nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!