Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen merevvázas, legalább...

Milyen merevvázas, legalább 100mm rugóutas mtb bringát ajánlanátok sárdagasztós hegyi utakra, ami szereti a lejtőzést, és ugri-bugrit is tűri?

Figyelt kérdés
300 ezer ft-ig érdekelne. Részletekre és indokokra vagyok nagyon kíváncsi, hogy mit miért tartotok jónak! Előre is köszönöm! :)

2015. febr. 28. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
ugri bugri alatt mit értesz?
2015. febr. 28. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Erdei terepen pár természetes képződményt :) Nem akarok 10 métereket röpködni csak olyan tippek érdekelnének a gyári koncepciók közül, amik valóban kibírnak pár esést is... :) Csak a szívósság miatt írtam, mert nem vagyok egy finomkodó típus a nyeregben, de all-mountain vagy enduró gépre nincs pénzem...
2015. febr. 28. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Kemping.
2015. febr. 28. 18:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Gyerekek és idióták kíméljenek... Olyanok véleménye érdekel, akik komolyan bringáznak, merthogy nem viccből tekerek országúton sem...
2015. febr. 28. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Tesòkám!

Hidd el,hogy te nem komolyan bringázol.

Egy kèrdèst se tudsz feltenni:"merevvázas legalább 100mm rugòutas..." :)

Inkább merevfarú,de legalább 100mm-e teleszkòppal rendelkező.....Nem?

Na mindegy.

Egyèbkènt egy merev mtb nem ugrálásra van tervezve.

Vegyèl valami dirt gèpet.

De ha okos vagy 300ert akár Fr/DHgèpet is kapsz használtan.

UMF Freddy,Cannondale Gemini stb.

Bohòckodni jò lesz az neked.

2015. márc. 1. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem, hogy Magyarországon egy-két kör jános-hegyi esetleg eplényi őrültködésen kívül semmi értelme DH bringát venni.

Pár olyan ami nem rossz:

[link]

Ez így leakciózva tuti vétel, ha nem riaszt a nagy kerék. Szvsz 300 alatt jobbat nem nagyon kapsz, az egyetlen probléma vele talán az a 160-as tárcsa elöl, de ha nem vagy több 80 kilónál akkor röhögve megfog az is. Viszont levegős villa ezen az áron ajándék.

[link]

Valamivel komolyabb 27,5-es lényegesen többért. Ezen már a tárcsafék is egy erősebb darab.

[link]

Előzőnek a kistestvére, olcsóbb, itt-ott gyengébb, a legfájóbb pont talán a rugós villa.

[link]

Valahol a kettő között van, levegős villa jó, váltók jók, személy szerint a Tektro fékekről sok jót nem hallottam, de még vállalható kompromisszum.

Na most így hirtelen ezeket találtam akciósan.

2015. márc. 1. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:

látom valami túlbuzgó kis okoska eltávolíttatta a válaszom... szóval most link nélkül, öcsémmel most vettünk két 2014-es merida big nine 300-ast, testbike-on az egyetlen egy véleményezett ilyen kecske öcsémé.

Én meg vagyok vele tökéletesen elégedve, talán a teló a gyenge pont, majd azt cserélem, akkor kb pont 300ban lesz a kecske. Öcsém némileg finnyásabb kötözködősebb és nem utolsó sorban kur**a sokat bringázik, de előbb vesz új alkatrészt, minthogy vigyázzon valamire szal ő eléggé lehúzza, de ő is imádja nagyon.

2015. márc. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!